Over ons

Even voorstellen

Al vele jaren een vertrouwd adres!

 

Tandprothetische praktijk van der Reijden heeft een lange historie.

Er is jarenlang een uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantologen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en tandartsen. Dat zijn collega's die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. Er wordt samengewerkt met de beste specialisten in de regio. Daarom kan Tandprothetische praktijk van der Reijden u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling.

Stap eens vrijblijvend binnen of bel even. Het eerste (vrijblijvende) consult is altijd gratis!

 

 

Het team
Team

Ralph van der Reijden

Tandprotheticus / tandtechnicus
Ralph is in 1977 begonnen in de tandtechniek. Na het behalen van zijn diploma is hij een eigen laboratorium begonnen in 1984. In 1991 behaalde hij zijn diploma tandprotheticus. In de jaren erna heeft hij zich gespecialiseerd in prothetiek op implantologie. Daarnaast is hij 15 jaar docent geweest op de opleiding tandprothetiek in Utrecht. De laatste jaren heeft hij, samen met zijn zoons zich vooral toegelegd op de digitalisering van de prothetiek en zijn zij inmiddels toonaangevend op dit gebied.
Team

Matthijs van der Reijden

Tandprotheticus / tandtechnicus
Matthijs is sinds 2011 werkzaam bij Tandprothetische Praktijk van der Reijden. Na in 2015 de 4-jarige opleiding Tandtechniek te hebben afgerond, begon hij aan de opleiding Tandprothetiek. Deze heeft Matthijs in 2019 afgerond. Het behandelen van de patiënten ervaart hij als zeer interessant, en erg leuk. De samenwerking met Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier bevalt hem zeer goed, en omschrijft hij als ontzettend leerzaam.
Team

Joël van der Reijden

Tandtechnicus
Joël van der Reijden is sinds 2013 werkzaam in de praktijk. Na 5 jaar ervaring op te doen is hij in 2018 begonnen aan de opleiding tandtechniek. Hij verwacht dit in 2022 af te ronden. Het werk gaat met veel plezier en passie voor het vak, zeker sinds ze de afgelopen jaren veel zijn gedigitaliseerd. Dit blijft ontwikkelen en Joël is veel bezig in het digitale productieproces door het designen van protheses en het aansturen van de freesmachine en 3D printers.
Team

Lucinda van de Sande

Tandprotheticus / tandtechnicus
Lucinda is sinds 2001 werkzaam in de tandtechniek. In 2015 rondde zij de 4-jarige opleiding tandtechniek aan de Dutch Healthtec Academy af. Vervolgens is zij direct door gegaan met de opleiding tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht en behaalde in 2019 haar diploma. Sinds 2020 is Lucinda werkzaam bij Tandprothetische Praktijk van der Reijden.
Team

Melanie Timmermans

Tandtechnicus
In september 1990 begonnen bij tandtechnisch laboratorium R. van der Reijden, destijds gevestigd in Hoogvliet. Nu is zij nog steeds met veel plezier werkzaam in dit vak. Momenteel inmiddels vaak te vinden in de tweede vestiging van Tandprothetische Praktijk van der Reijden, die vorig jaar werd geopend in Barendrecht.
Team

Dewi Luna Kuipers

Tandtechnicus
In 2017 is Dewi begonnen aan de opleiding Tandtechniek. Na deze te hebben afgerond is zij sinds september 2021 werkzaam bij ons in de praktijk. Ze werkt met veel plezier als allround tandtechnicus in onze praktijk en wil in de toekomst ook graag de opleiding Tandprothetiek gaan volgen.
Team

Lenneke van der Reijden

Office Manager
Eind jaren negentig begon Lenneke met het ondersteunen van de administratieve kant van de praktijk. Eerst was dit werk nog eenvoudig en beperkt, maar door verdere automatisering en uitbreiding van aanvraag en declaratieprocedures, heeft dit zich uitgebreid tot een omvangrijke taak. Inmiddels zorgt zij voor de volledige administratie.
 • Gediplomeerd
 • Moderne praktijk
 • 3-D kwaliteitsproducten
 • Persoonlijke touch
 • Makkelijk bereikbaar
 • Vrijwel geen wachttijden
 • 1e consult altijd gratis!
 • Reparatie snel klaar
 • Rolstoelvriendelijk
 • Garantie conform de ONT
 • Aangesloten bij de SGIM
 • Gecontracteerd door vele zorgverzekeraars

U krijgt weer een stralende lach!


ONZE MISSIE

 

Onze praktijken stellen als doel om haar zorgcliënten te voorzien van een kwalitatief hoogstaande, esthetische maar vooral ook functionele gebitsprothese. Om dit te bereiken zijn wij geschoold, gebruiken wij de allernieuwste 3D technieken en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen middels aanvullende trainingen. Daarnaast proberen wij altijd uw wensen te rijmen met de beste medische oplossing voor u.

Wij streven immer naar de hoogst mogelijke professionaliteit; vandaar dat onze praktijken zijn aangesloten bij de brancheorganisatie voor Tandprothetici (ONT). Tevens worden wij regelmatig getoetst aan de hand van strenge ISO-9001 normen. Ook voldoen wij volledig aan de zgn. AVG-privacy norm. Wij proberen u als zorgcliënt altijd een veilig en vertrouwd gevoel mee te geven.

Lid van de ONT

Wij zijn lid van de ONT, de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici. De ONT behartigt de belangen van alle aangesloten tandprothetici in Nederland. De ONT heeft Algemene leveringsvoorwaarden gepubliceerd die u hier natuurlijk kunt inzien en downloaden.

Meer informatie over de beroepsvereniging vindt u op www.ont.nl


Wij zijn lid van of gecertificeerd door...