We krijgen niet voor niets hoge waarderingen van onze klanten! Geheel onafhankelijk en onmogelijk gemanipuleerd. U kunt alle meningen nalezen op de website van Zorgkaart Nederland.

Ook uw mening geven?

Wij stellen het zeer op prijs als ook u uw mening achterlaat over onze praktijk op deze onafhankelijke website. Via onderstaande knop kunt u snel uw mening achterlaten. Hartelijk dank voor de genomen moeite!

Zomaar een aantal meningen van klanten…

Na een slechte ervaring elders ben ik bij Van der Reijden uitstekend geholpen; prettige gesprekken en goede behandeling. Ik heb nu een prima klikgebit en geen problemen meer met kauwen. En, niet onbelangrijk, ik heb mijn eigen gezicht weer terug. Nog 2x terug voor drukplekjes, maar dat kon zodra ik belde.
Mijn implantaten in de onderkaak en gebitsprothese waren toe aan een grondige renovatie. Vanaf het eerste bezoek aan deze praktijk ben ik uitstekend voorgelicht en is een uitvoerig behandelplan opgesteld. De daaropvolgende bezoeken heb ik als zeer plezierig ervaren (afspraken waren telkens stipt op tijd). Het eindresultaat is een perfecte, zeer natuurgetrouwe prothese die uitstekend op de nieuwe brug van de implantaten past.
Door de rustige manier van werken kon ik volledig vertrouwen op een goed resultaat. Goede voorlichting over de behandelingen en vervolgstappen, Met een lach op mijn gezicht weer de praktijk uitgegaan en zeer tevreden met het eindresultaat.
Was erg bang van de tandarts. Dit is nagenoeg helemaal verdwenen na diverse bezoeken bij deze praktijk. De mensen zijn allemaal even vriendelijk en luisteren goed naar je. Wordt erg op je gemak gesteld. En ook heel belangrijk; ze trekken niet zo maar om je maar zo gauw mogelijk aan een kunstgebit te helpen. Nee, ze gaan eerst nog kijken of er andere mogelijkheden zijn. Zoals bij mij is gebeurd.
Heer vd Reijden luistert heel goed naar je. En zoekt samen naar een prima oplossing! Ik kan hem iedereen aanbevelen!
Precisie, correctheid, netheid en klantvriendelijkheid.